Cunoaște-ne!

Descoperă lumea Tehnomed Service.

Tehnomed. Este ceea ce facem și ceea ce suntem în fiecare zi. Suntem aici pentru tine din anul 1991, iar din 1997 ne ocupăm în special cu importul, distribuția, întreținerea și service-ul echipamentelor medicale și consumabilelor sanitare.

Principalele segmente de piață cărora se adresează societatea noastră sunt spitalele, laboratoarele, cabinetele medicale individuale și centrele medicale private.

În ceea ce privește concurența, datorită calității echipamentelor și serviciilor oferite, la nivelul județului Buzău, nu avem concurenți pe piață. La nivel de țară, urmărim să pătrundem pe noi piețe, căutând să lărgim gama de produse oferite și să răspundem cât mai prompt solicitărilor. De altfel, cifra de afaceri a crescut în fiecare an, ca urmare a preocupării noastre de a gasi noi parteneri și de a câștiga o pondere mai mare pe piață.

Certificarea calității

Societatea noastra este autorizată de Ministerul Sănătății pentru activitatea de...

Succesul nostru

Relațiile noastre cu clienții sunt profesioniste și ne asumăm responsabilitatea în fața lor.

Tehnomed aduce serviciile medicale in era digitala.

Cu o investitie de aproximativ 2 milioane de euro, Tehnomed Service aduce serviciile medicale buzoiene in "era" digitala. In cadrul Spitalului Judetean, functioneaza inca din 2008 "RMN - Centru de imagistica", unde cu mult efort si daruire, practica medicala este sprijinita cu profesionalism de aparatura digitala de ultima generatie si personal calificat.

Centrul este dotat cu un aparat RMN ce poate realiza investigatii complete in 3 planuri (axial, coronar si sagital) fara iradierea pacientului, utilizandu-se un camp magnetic si unde de radiofrecventa. Cu ajutorul acestui dispozitiv se pot diagnostica, confirma sau infirma prezenta anumitor afectiuni frecvent intalnite in patologia cerebrala, vertebro-medulara, articulara sau abdomino-pelviana.

Drumurile pentru o investigatie RMN s-au scurtat de la Bucuresti la Centru de imagistica.

Daca pana acum cativa ani, un pacient ce avea nevoie de o investigatie RMN era programat cu luni de zile inainte, la o clinica din Capitala, acest fapt este deja istorie, pentru ca de peste 6 ani specialistii buzoieni pot face acest lucru si acasa, in cadrul unui Centru de imagistica modern, dotat corespunzator.

Afla mai multe detalii
Doresti mai multe informatii despre noi?

Iti stam cu placere la dispozitie la numerele de telefon afisate in sectiunea Contact, prin fax sau prin mail.

Informatii de contact